(2310) 26 80 50
  Δημητρίου Γούναρη 33, 2ος οροφος, Θεσσαλονίκη, 54622

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις

1. ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ.
2. ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

3. ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ;
ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ;
ΚΑΘΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΑΡΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ Η ΕΣΤΩ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ.
5. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΣΕΙ 50 ΚΙΛΑ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑ;
ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΤΕ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ.
6. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΑΓΗΤΟ; ΤΟ ΖΗΤΟΥΜ
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΡΟΦΗΣ. ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΤΡΩΜΕ ΛΙΓΟ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΩΦΕΛΕΙ ΣΕ ΕΞΙ ΓΕΥΜΑΤΑ ΗΜΗΡΕΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΩΣΤΑ. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΖΩΗ!
7. ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ;
ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΗΚΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ - ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Bariatric-Surgery
Δημητρίου Γούναρη 33, 2ος  οροφος
Θεσσαλονίκη, 54622
T (2310) 26 80 50

θα έχεις την επιστημονική και ψυχολογική στήριξη ώστε να κερδίσεις την υγεία σου και να ζήσεις φυσιολογικά.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ