(2310) 26 80 50
  Δημητρίου Γούναρη 33, 2ος οροφος, Θεσσαλονίκη, 54622

Γι΄αυτό του εύχομαι όσα κιλά έχασα ο θεός να τα δώσει σε χρόνια!

Γεια σας! Με λένε Ατματζίδη Αστέριο και είμαι 45 χρονών. Θα σας γράψω για την εμπειρία μου από την επέμβαση στομάχου που έκανα στις 22 Φλεβάρη 2011.

Μέχρι τα 30, τα κιλά μου κυμαίνονταν από 100 έως 110 με ύψος 1.80 σταδιακά όμως ως τα 42 έφτασα τα 179 κιλά όλα αυτά τα χρόνια έκανα δίαιτες έχανα 20 κιλά και όταν σταματούσα έβαζα 30 πάντα με την καθοδήγηση διαιτολόγου το αποτέλεσμα χαμένα χρήματα σε διαφόρους διαιτολόγους χωρίς να θέλω να κατηγορήσω καμία τάξη επαγγελματιών αν δεν έχεις ισχυρή θέληση και πολύ ψυχική δύναμη τα πολλά κιλά δεν χάνονται αντιθέτως κάθε φορά βάζεις περισσότερα κιλά και πιο πολύ λίπος !

Όποιος δεν έχει πρόβλημα κιλών δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό.

Κατόπιν συστάσεως από κάποιον ομοιοπαθή που χειρουργήθηκε, γνώρισα τον άνθρωπο πάνω από όλα και μετά τον μεγάλο επιστήμονα Δημοσθένη Αποστολίδη γενικό χειρουργό έναν μικρό θεό με θαυματουργά χέρια! Μετά από συζήτηση και τις απαραίτητες εξετάσεις κάναμε την επέμβαση (γαστρικό μανίκι) και με την ευκαιρία διορθώσαμε και κάποια προβληματάκια που είχα στο  στομάχι ένα γενικό σέρβις δηλαδή με εγγύηση για απεριόριστα χρόνια!

Έτσι παρόλο που μετά από 6 μήνες είχα ένα σοβαρό τροχαίο και καθηλώθηκα στο κρεβάτι για 8 με 9 μήνες και πάνω στον ένα χρόνο από την επέμβαση έχασα 80 κιλά περίπου δηλαδή 85% των περιττών κιλών χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Το ατύχημα προκάλεσε 8μηνη ακινησία αλλά τα κιλά κατέβαιναν και όλα τα αλλά ανέβαιναν και κυρίως η ψυχολογία! Έτσι παρόλο που όλοι λένε πρώτα η υγεία και μετά η αισθητική εμείς τα πετύχαμε και τα 2 και κυρίως άνοδο της ψυχολογίας και όλα αυτά με την βοήθεια του φίλου μου Δημοσθένη Αποστολίδη και της ομάδας του. Οι δείκτες στο αίμα μου είχαν να δουν τέτοιες τιμές από όταν ήμουν 18 χρονών! Γι΄αυτό του εύχομαι όσα κιλά έχασα ο θεός να τα δώσει σε χρόνια! Κλείνοντας θα συμβούλευα σε όσες και όσους είναι παχύσαρκοι να μην περιμένουν άλλο και φθείρονται  σωματικά και ψυχολογικά κάνοντας διαφορές δίαιτες αλλά να πάνε στον Δημοσθένη Αποστολίδη και αυτός θα τους κατευθύνει αναλόγως τι χειρουργείο χρειάζονται με αποτελέσματα εγγυημένα γιατί βλέπει τον ασθενή πάνω από όλα σαν ανθρωποφάγο την εμπειρία μου μετά από 20 μήνες και αφού σταθεροποιήθηκα στα 98 κιλά θα σας έλεγα ότι τα κιλά κατεβαίνουν χωρίς κόπο.

Γι’ αυτό μην το σκέφτεστε πάρτε την απόφαση και θα αλλάξει η ζωή σας! Καλή επιτυχία αν και είναι σίγουρη!

Bariatric-Surgery
Δημητρίου Γούναρη 33, 2ος  οροφος
Θεσσαλονίκη, 54622
T (2310) 26 80 50

θα έχεις την επιστημονική και ψυχολογική στήριξη ώστε να κερδίσεις την υγεία σου και να ζήσεις φυσιολογικά.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ